BALONCESTO: PARTIDO DE IDA DE CUARTOS DE FINAL DA COPA SENIOR

EXTRUGASA RIO ULLA = 67

Gulli (3), Peñaño (10), Pedrito (-), Diego (7), Pepe (14), Feli (10),

Cachote (-), Santi (8), Arturo (11), Chorén (4).

BASKET DEZA de LALÍN = 49

Partido correspondente á eliminatoria de cuartos de final da copa Arousana Senior de baloncesto. Partido de Ida. O vindeiro Domingo 13 disputarase a volta en Lalín.

O partido empezou igualado, incluso cas primeiras diferencias no marcador para os de Lalín (min 5: 5 ?? 9) debido ós fallos en ataque do Extrugasa, con bos tiros que non entraban e varios contraataques errados, e por outro lado a defensa individual que permitía anotar ós de Lalín. Foi Pepi o que anotando 6 puntos ante do final do primeiro cuarto, mais un cambio na defensa do Extrugasa a zona 3 ?? 2 permitiu igualar o marcador a 16 ó remate deste 1º cuarto.

O 2º cuarto permitiu ó Extrugasa empezar a coller as primeiras rentas de 5-6 puntos, logo de varios contraataques entre Gulli e Feli, así como de aparecer a anotación no xogo interior local con puntos de Arturo e Santi. ? descanso o Extrugasa gañaba por 8: 35 ?? 27.

No 3º cuarto os locais desaproveiraron a oportunidade de romper o partido, permitindo que durante o cuarto as diferencias se mantivesen en torno ós 7 ?? 10 puntos. Ningún dos 2 equipos estivo especialmente acertado sendo o parcial do cuarto de 10 ?? 8. Resultado neses momentos: 45 ?? 35.

Foi no derradeiro cuarto do partido, cun novo cambio en defensa, esta vez a zona 2 ?? 3, o que lle dou o control do rebote en defensa, e a base de velocidade, como o Extrugasa elevou a diferencia no marcador. Ampliándose esta a 18 puntos ó remate do encontro. 67 ?? 49.

Diferencia importante para o partido de volta, onde non debería de ter problemas o Extrugasa, sabendo xogar con ese marxen de puntos de diferencia.

Categorías: Basket Río Ulla