O EXTRUGASA RIO ULLA VENCEU ? GROVE NO SEU 1º ENCONTRO DE PRETEMPORADA

Publicado por fru en

Nun partido onde os adestradores de ambos equipos rotaron a todos os seus xogadores, o Extrugasa xogou un pouquiño mais entonado, o xusto para domiñar o marcador de principio a fin, inda que sin lograr diferencias importantes en ningún momento.

De inicio os pivots locais Santi e Arturo anotaron debaixo da canasta, o que puxo os locais por diante, diferencias que se mantiveron no 1º cuarto gracias ó acerto de Gulli con 5 puntos seguidos. (fin do cuarto: 16 – 11).

No 2º foi Pino o xogador local mais inspirado, con 6 puntos seguidos. Ampliaronse as diferencias gracias a unha boa defensa, para chegar ó descanso 30 – 22.

O 3º cuarto foi domiñado polos grovenses, cun parcial neses minutos de 13 a 20. O descanso enfriou ós locais, que se deixaron ir por momentos, con dificultades para anotar, xa que se estaba mais estático en ataque. Eso propiciou varios contraataques dos visitantes, que chegaron ó ecuador da 2ª parte perdendo por 1 punto: 43 – 42.

No cuarto final o Grove sumou a 1ª canasta, polo que se adiantou por 1 punto, pero o equipo local voltou a centrarse en defensa, o que levou que ó Grove so anotase 2 canastas mais neses 10 minutos, e, sen facer un gran xogo en ataque, serviulle para gañalo encontro por 53 a 48.

Anotaron polo Extrugasa: Gulli (7), Peñaño (5), Pedrito (2), Victor (4), Pino (9), Santi (7), Turi (14), Pepi (5). Tamén xogaron Diego e Pedro «cachote».

O Extrugasa espera xogar o 2º encontro na próxima fin de semana á espera de que se sepa o modelo de competición, e cando se inicia o campeonato.

Categorías: Basket Río Ulla